OrganisatorBuurtwerk
ContactpersoonLeila Paixão
Telefoonnummer0682193937
e-mailadresStuur een e-mail
Facebook 
Wanneer?Woensdagmiddag 14:30 – 16:00
  
 

Buurtinlooppunt ’t Span: een plek vóór en dóór bewoners

Sinds vorig jaar is bij Buurtwerk het team Samenlevingsopbouw actief. Voor de wijk Noordhove is buurtverbinder Leila Paixão werkzaam. Als buurtverbinder gaat zij actief de wijk in om in contact met te komen de bewoners en gaat met hen in gesprek, waardoor de wensen en behoeften van de bewoners nog duidelijker worden en mooie buurtverbindingen kunnen ontstaan.

Leila werkt nauw samen met de wijkregisseur en ondersteunt in deze wijk de bewoners(groepen), vrijwilligers en netwerkpartners ter bevordering van onderlinge aanpak en uitvoering van buurtinitiatieven.

Leila is als buurtverbinder ook actief in het buurtinlooppunt ’t Span. Zij houdt daar op locatie een spreekuur waar de bewoners terecht kunnen voor ondersteuning bij hun vragen ofwel wensen. Onder genot van kop koffie worden er niet allen goede gesprekken gevoerd en vragen beantwoord maar er ontstaan ook leuke ontmoetingen. 

Leila nodigt iedereen uit om langs te komen voor een praatje met een bakkie erbij. Voor ondersteuning maar ook voor samenwerking om de wijk leuker, gezelliger en veiliger te maken!