OrganisatorRia Groenendijk
ContactpersoonRia Groenendijk
Telefoonnummer
e-mailadres
Facebook
Wanneer?Woensdagen om 09:30
  
 

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Ria Groenendijk, ik woon inmiddels al 33 jaar in Noordhove en ben al jaren vrijwilliger van wijkvereniging Noordhove 85.

Vanaf 16 juni organiseer ik de Koffieochtend in het wijkgebouw, deze vond ik in het verleden zo gezellig en ik vond het jammer dat deze was gestopt. 

Veel wijkgenoten miste deze uurtjes in de ochtend ook. Voor veel mensen was het een gezellige onderbreking van de week en ook een doel om uit huis te gaan en met andere mensen in contact te komen.


Wees welkom elke woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 een gezellig samenzijn in wijkgebouw ’t Span gelegen aan de Sullivanlijn.

Onder het genot van een kopje koffie of thee onder elkaar lekker praten en van gedachten wisselen over van alles en nog wat.
Met speciale dagen wil ik ook wat extra’s doen. Daarom vraag ik per week €0,50. Daarvan kunnen we gezellig ontbijten met voor de Pasen en Kerst.

Mocht u zelf een idee hebben om tijdens deze ochtenden te doen of heeft u een idee om iemand uit te nodigen om iets te vertellen dan kunt u dat bij mij aangeven.