Schildergroep Cobra

Organisator Schilderclub Cobra
ContactpersoonGilbert Walter
Telefoonnummer06-11480201 
e-mailadres klik hier om een e-mail te sturen
  
Wanneer? Donderdag om 13:00
  
 

Elke donderdagmiddagwordt in buurthuis `t Span ivan 13.00 tot 15.15 uur geschilderd door de schildergroep Cobra. Er Er is plaats voor 10 tot 15 personen.

Er wordt geen les gegeven, maar mensen onderling kunnen elkaar wel adviseren als daar behoefte aan is. De kosten zijn 1 euro per keer. Wil je gewoon een keer meedoen om te kijken of het wat voor je is meldt je dan aan bij Gilbert Walter.

Na de aanmelding krijg je te horen of er nog plek is en wat richtlijnen over de groep, bijvoorbeeld een lijstje voor wat je nodig hebt.

Jannie van de Luijtgaarden heeft deze groep opgericht omdat ze het saai vindt  om in haar eentje te schilderen en soms liep ze tegen een schildersprobleem op waar ze de oplossing niet voor wist, bijvoorbeeld hoe krijg je nou die diepte in je schilderij? De groep is bedoeld voor vrouwen en mannen die al eerder lessen  hebben gevolgd  in olieverf, acrylverf, aquarel, inkt en potlood en die het leuk vinden om samen te schilderen of te tekenen en hun creatieve ideeën weer op te pakken en te delen. Thuis komt het er vaak niet van, en als je in een groep schildert motiveert het enorm om door te gaan. Het is de bedoeling dat je zelf je schilder- en tekenmaterialen meeneemt. Het is mogelijk je schilderij in de ruimte achter te laten tot de volgende keer.

Koffie, thee of een drankje is uiteraard verkrijgbaar.